^_^

:: tahun baru dah datang... whoooaaaaaaa...




hello..wah.. semua orang update status sal tahun baru ni.... mysa pon tak lepas kan peluang ni.. nak join korang update blog sal tahun baru.. ni pon tak taw nak taip pe.. redah je...pejam celik pejam celik tahun depan dengan rasmi nya umur mysa dah jadi 15 tahun.. eh.eh.. salah2...16 tahun dah la... dah tua aku ni...rasa macam budaak2 je lagi ni... ok.. fine.. aku dah jadi remaja.. remaja ke?? remaja la kot.... keputusan pmr mysa x berapa ok sngat la.. tapi bersyukur la.. dapat 7a 1b..tak la sebijak korang kan...xpe.. tak kesah pon... masuk tahun baru,, mesty ramai yang tanya azam kita untuk tahun baru ni...betol tak?? kalo betol cepat2 angkat kaki..hehe.. azam mysa tahun ni...emmmmmm.. nak belajar betol2.. nak dapat kejayaan yang cemerlang.. tak nak jadi macam dulu.. banyak maen2.. lepas ni nak belajar betol2... tak nak maen2 lagi pasni... tapi kan.. orang cakap spm tu susah... betol ke?? kene blajo lebih la pasni...hm.. tu je kot.. owh!! one more.. hope dapat nfon baru.. hahaha..
satu masalah lagi.. mysa pening duk pk sal ni... taon depan nak ambik aliran apa...sains or prinsip akaun... hm..  tak taw.. pening2... boleh tak korang bagi cadangan.. hehe.. thanx...pukol 12 nanti mesty ramai yang nak tengok bunga api kan...aduh.. best nya...mesty ramai yang sambut.. ala.. biasala kan .. setahun sekali je.. hehe...pukol 12 nanti jugak,, mest ramai yang update status kat fb,, twitter n else.. kan kan?? dan pukol 12 nanti secara automatiknya tahun dah bertukar.. dri 2011 menjadi 2012...korang hepy tak nak sambut tahun 2012 ni?? tak hepy sebab malas nak pegy sekolah kan...haha..malas nak buat homework yang cikgu bagi kan? ngaku jela..hehe  ..jOm share azam baru korang.. 
sayang korang.. muahh...


2 comments:

minniey said...

slmat taun baru ;) kite folo awk ^_^
http://eidaminniey.blogspot.com

mysarah ^.^ said...

ok.. thanx @minniey.. saya follow awk jgk