^_^

ujian kecenderungan kemasukan MRSM..

hello2...wah.. rindu gile kt korang... sori.. lame tak update blog ni... sngaja menyibukkan diri ni..hehe.. yang tnggalkan pesan dkt shoutmixbox tu nanti maisa follow korang taw.. tnggu free dulu ye..sekarang ni mysa tak sihat la.. :)

ni nak cite ckit..minggu lepas mysa pegi la ujian kecendrungan mrsm tu..UKKM..sblum pegi mmg takot gile la sebab tak de kawan.. tapi takpe..biarkan la..kawan tak penting pon..ok.. hari yang dinanti tu pun tiba.. pkul 5 pagi kene bgun... ngantuk gile time tu.. nak mndi pon malas.. sejuk weh.. mandi tetap mandi ea...dlm surat tu tulis kene berada di sana pkol 8.30 pagi..sila dtang 15 minit lebih awl...blablabla...smpai kat terengganu tu pukul 7.30 pagi.. ada lagi satu jam.. lambat lagi tu.. g la makan skjp..makan nasi lemak..hm..best jugak nasi lemak tu.. hehe..lupakan jela..lepas makan terus je pegi mrsm terengganu.. masa tu tgk mcm rmai org je... ek eleh,, rupa2nya tu semua bdak spm..hampeh!! smpai kat sane takot gile..berdebar2.. masa kat parking tu,, jumpa la budak ni..peramah org nye..sebab dy yang tegur mysa dulu..mysa kan pmlu.. hehe..weks.. dtruskan lagi cerita... bdk tu pkai baju kurung...mybe dye tak tahu.. tak pe lak..same je..nasib baek makcik yg kat dftr tu ok je.. masa daftar tu  terpisah la dgn bdk tu..dy makmal kat bawah..mysa makmal kat tingkat 3 kot..erh..keseorangan lagi.. :(..lama la jgk tnggu nak msuk lam mkmal tu.. lbey krg stengah jam..penat nunggu nye..msuk dlm tu lupa la pulak no kmputer tu..igt kan kompter no 7..mysa pon g la kat pc no 7.. pstu tgk ada orang dduk situ.. pelik gak time tu.. pesal org tu duduk kat tempat ak.. rupa2 nya ak yang salah.. tak ingat no kmpter..hehehe...malu weh... nasib baek la mysa tak g dduk tmpat tu..kalo tak alamaknye malu tak terkira la..selamat ak time tu..tngok balik kat kertas makcik tu bagi masa pndftaran tu..rupa2 nye kmpter no 17.. eei..dapat pulak tmpat kat sblah budak laki.. pe lagi.. cntrol ayu la cik mysa ni.. nasib baek bdk laki tu tak nsem.. huh..selamat2..hehe..gatal aku ni..firstly kene jawab soalan math..hmm..40 soalan.. ek eleh 40 soalan je.. mmg la ckit je soalan nya tapi soalan math dy perhh...susah gile beb..mmg tak terjawab la.. hm..redah je la nmpaknye.. pstu rht 15 minit...masa rhat tu tak buat pape pon..tak makan pon.. mysa tgk2 orng je.hehe.. rehat da tamat,, jawab soalan sains lak pastu... 50 soalan kot sains tu,, lupa la...nsib baek soalan nye snang je..alhamdulillah la.. slOt ke3 pulak soalan berkisarkan tentang diri sendri.. yang ni pulak 100 soalan.. bnyak gile kan.. tapi jgn risau la..  tak payah kisah la yang tu..hm..senang je..as easy as abc...haha..skjp je ciap.. dah ciap tu kene tnggu kat luar sebab dyorang nak bagi slip kehadiran.. ok..tnggu punya tnggu.. lama la jgk.. sambil tu kol ayah jap..suro datang ambk...kol pulak tak dapat...bukan takde kedit..tapi ayah mysa tnggal nfon lam kete..tak dgr la mysa kol dy.. dalam 5 mnit baru la ayah mysa angakt mysa kol... lps dpt je slip kehadiran.. semua boleh balik.. mysa pe lagi... blah je la..tnggu ayah dtg ambk pon lame gile.. dh la keseorangan time tu..takpe..tak kisah pon.. tak malu pon..tu je la  cite nye..hehe.. sbnar nya de jgk kawan pegi ujian tu..tap kat mrsm kuala berang..yang sorang lagi sama la ngn mysa..mnx kat mrsm trengganu.. tp dye malas nak pegi.. hm..never mind..



tu je la cerita yang tak menarik drp mysa.. saje je nak share ngn korang.. hope sudi membaca nye.. pstu jgn lupa komen.. sebarang kemusykilan boleh tanya mysa ok...peace !!^.^

2 comments:

Saraa Ali :) said...

kita pun pergi ujian tu. soklan dia susaa giler. hehe :)

_MySarah_yOurS 4ever ^_^ said...

owh.. ye ke?? sama la kita.. mmg susah pun..tak pernah jumpa pun soalan cmtu...